La unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra ha trobat aquest diumenge la dona de les Borges Blanques desapareguda des de la matinada de dissabte a Lleida a l'interior del seu vehicle, que estava enfonsat al canal de Seròs (Segrià).

Segons fonts pròximes al cas, els primers indicis apunten que es tractaria d'un accident de trànsit, en què la víctima hauria caigut al canal quan tornava conduint a casa de matinada després d'haver sortit amb unes amigues per Lleida.

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra buscaven des d'ahir aquesta dona de 39 anys, una professora que tenia dues filles, després que el seu marit en denunciés la desaparició.

El vehicle s'ha trobat cap a les 16.15 hores a la zona de Copa d'Or, prop de la localitat d'Albatàrrec, i tot i que encara no s'ha pogut extreure el seu ocupant, es tracta del mateix vehicle que conduïa la dona desapareguda des d'ahir, un Volvo, pel que es creu que es tracta de la mateixa persona.

La dona va desaparèixer després de sortir d'una discoteca de Lleida al voltant de les 4.00 hores de la matinada de dissabte, i a partir de llavors la seva família va denunciar que no havia tornat a casa.

Durant tot el matí d'avui, diverses patrulles dels Mossos i Bombers, amb el suport de dos helicòpters, han estat rastrejant la zona pròxima a la desaparició i els camins que uneixen Lleida amb Borges Blanques, localitat on vivia la dona desapareguda.

També desenes de persones voluntàries s'han unit des de primera hora de diumenge a les batudes destinades a trobar el parador de la desapareguda.