04 de febrer de 2019
04.02.2019
Diari de Girona

Trobada morta al seu vehicle una dona desapareguda a Lleida

Els indicis apunten que es tractaria d'un accident i que la víctima hauria caigut al canal de Seròs quan tornava a casa

03.02.2019 | 23:52
Trobada morta al seu vehicle una dona desapareguda a Lleida

La unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra va trobar ahir la dona de les Borges Blanques desapareguda des de la matinada de dissabte a Lleida a l'interior del seu vehicle, que estava enfonsat al canal de Seròs (Segrià). Segons fonts pròximes al cas, els primers indicis apunten que es tractaria d'un accident de trànsit, en què la víctima hauria caigut al canal quan tornava conduint a casa de matinada després d'haver sortit amb unes amigues per Lleida.

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra buscaven des del dissabte aquesta dona de 39 anys, una professora d'institut que tenia dues filles, després que el seu marit en denunciés la desaparició.

El vehicle es va trobar cap a les 16.15 hores a la zona de Copa d'Or, prop de la localitat d'Albatàrrec, i de seguida es va confirmar que es tractava del mateix vehicle que conduïa la dona desapareguda, un Volvo, pel que ràpidament es va creure que es tractava de la mateixa persona. La dona va desaparèixer després de sortir d'una discoteca de Lleida al voltant de les 4.00 hores de la matinada de dissabte i, poc després, a uns 500 metres de la discoteca, es va perdre el senyal del seu telèfon mòbil.

Durant tot el matí d'ahir, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers, amb el suport de dos helicòpters, van estar rastrejant la zona pròxima a la de la desaparició i els camins que uneixen Lleida amb les Borges Blanques, localitat on vivia la dona. També desenes de persones voluntàries es van unir des de primera hora del matí a les batudes destinades a trobar el parador de la desapareguda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook