Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte autor material i un altre suposat implicat en una baralla enmig del carrer en la qual va morir un home de 22 anys per ferides d'arma blanca, la matinada de dimecres a Cornellà de Llobregat. Segons van explicar fonts de la investigació, el presumpte autor de la mort va ser detingut al mateix lloc dels fets i posteriorment es va poder localitzar l'altre implicat en la baralla que va originat els fets.

En un comunicat, els Mossos van explicar que el detingut com a presumpte autor té 28 anys i nacionalitat espanyola, i el segon arrestat, 36 i nacionalitat equatoriana. La baralla va tenir lloc cap a les cinc de la matinada a l'avinguda Sant Ildefons, del barri del mateix nom, quan dos grups de persones es van enfrontar en ple carrer.

Després de rebre l'avís d'una testimoni de la baralla, els Mossos d'Esquadra van acudir al lloc dels fets i van trobar la víctima, de nacionalitat equatoriana, al terra amb ferides greus d'arma blanca, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va confirmar la seva mort.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud ha obert una investigació, que està sota secret de sumari, per aclarir les circumstàncies dels fets. Durant les perquisicions, els Mossos van confiscar dos ganivets amb sang i unes jaquetes, segons van indicar les fonts policials.

L'home de 28 anys va ser detingut per la seva presumpta relació amb la mort violenta del difunt, i el segon, per la seva participació en la baralla que va originar l'homicidi. La investigació no descarta cap hipòtesi sobre l'origen de la baralla, fins i tot que pogués tractar-se d'un enfrontament entre bandes.

El mort i els seus agressors van participar en una baralla entre dos bàndols, concretament a l'avinguda de Sant Ildefons, de Cornellà (Baix Llobregat). La víctima va ser apunyalada en plena via pública en el transcurs de la discussió. Arran d'això, els Mossos van detenir dues persones: un home de 28 anys, per la seva presumpta relació amb la mort violenta del difunt, i el segon per la seva participació en la baralla que ha originat l'homicidi.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest succés, que està sota secret de sumari.