Cinc homes que van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes membres d'un grup criminal que va cometre almenys onze robatoris a domicilis de diverses poblacions del Vallès Oriental i Occidental van ingressar a la presó per ordre judicial. Es tracta de cinc persones de nacionalitat albanesa, d'edats compreses entre els 18 i els 41 anys, a les quals se les considera autores de dos robatoris a Sant Quirze del Vallès, un a Matadepera, un a Terrassa, dos a Granollers, dos a Lliçà d'Amunt, dos a Caldes de Montbui i un a Bigues i Riells.

Els membres d'aquest grup, a més, van posar en perill la policia i altres conductors quan anaven a ser detinguts després de ser sorpresos quan sortien d'un dels habitatges robats, ja que van fugir amb un vehicle que va circular de manera temerària a gran velocitat, travessant línies contínues i fent avançaments perillosos.

El passat 20 de febrer, els agents van localitzar un vehicle sospitós quan sortia d'un domicili que havia estat violentat a Bigues i Riells i es va establir llavors un dispositiu policial per aturar-lo. El vehicle va circular de manera temerària a gran velocitat i quan els lladres es van veure atrapats, van impactar-lo amb els dos cotxes policials.