Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a Barcelona després de les 15.15 hores un home que presumptament ha intentat agredir agents amb un ganivet, ha informat el cos en un comunicat.

Els agents inicialment han vist que l'home tenia un ganivet en uns jardins del districte de Sant Martí propers a la Ronda Litoral i es comportava "de manera sospitosa".

Posteriorment, l'home s'ha desplaçat fins al passeig marítim del Port Olímpic i els Mossos han decidit detenir-lo davant del risc que fes servir l'arma blanca contra els vianants.

Durant la detenció, el sospitós presumptament ha intentat clavar el ganivet a un agent, que l'ha pogut esquivar, però l'home ha fugit fins al carrer de Marina, on una altra patrulla l'ha acorralat.

En aquest punt, presumptament ha tret un altre ganivet i ha intentat agredir els agents, però l'han pogut reduir i detenir per presumpte atemptat als agents de l'autoritat sense que cap mosso resultés ferit.

El detingut, que encara no ha estat identificat perquè no portava cap documentació, passarà a disposició judicial en les properes hores.