L'exdelegat del Govern central a Catalunya Enric Millo va reiterar ahir que va dir la veritat durant la seva declaració davant del Tribunal Suprem (TS) pel judici de l'1-O, i va alertar de la «propaganda independentista» contra les persones que discrepen de l'independentisme. Ho va dir en una carta que va difondre a través de les seves xarxes socials, després de les crítiques rebudes per la seva declaració com a testimoni en el judici i va afirmar que en els últims dies ha rebut una «enorme allau d'insults i amenaces» a les xarxes socials i en alguns mitjans de comunicació catalans.

«Se m'acusa de mentir i manipular, quan el que vaig fer va ser dir la veritat, sota jurament», a les preguntes de fiscalia, advocacia de l'Estat, acusació particular i advocats de la defensa, va dir.

En aquest sentit, va agrair els suports després de la seva declaració i va avisar que «la propaganda independentista s'ha reactivat amb força davant aquest judici i torna a recórrer a la instrumentalització dels sentiments per intimidar».