La periodista Cayetana Álvarez de Toledo, portaveu de la plataforma Lliures i Iguals, serà la número u del PP per la província de Barcelona, segons han confirmat a EFE fonts de la direcció del partit.

Álvarez de Toledo, que ja va ser diputada al Congrés del 2008 al 2015, substitueix com a cap de llista l'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz, que va liderar la candidatura el 2016.

Molt pròxima a l'expresident del Govern i del PP José María Aznar fa anys que treballa a la fundació FAES, que ell presideix.

L'exalcalde socialista de Gimenells (Segrià) Dante Pérez serà el número u de la candidatura del PPC per Lleida al Congrés dels Diputats, mentre que Sergio Santamaría liderarà la de Girona i Jordi Roca, la de Tarragona, van informar a Efe fonts del partit.

Aquests tres noms completen l'oferta electoral del PPC per a les eleccions generals del 28 d'abril a les circumscripcions catalanes, al costat de la periodista Cayetana Álvarez de Toledo, portaveu de la plataforma Libres e Iguales, que serà la cap de llista del PP per la província de Barcelona.