Un veí de Reus de 71 anys ha mort atropellat per un autobús al quilòmetre 13,5 de la C-14, en terme de la Selva del Camp (Baix Camp), després de sortir del cotxe per una avaria, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets es van produir al voltant de les vuit del vespre de divendres quan l'home va intentar travessar l'autovia per anar a una estació de servei propera.

El conductor de l'autobús ha vist el cotxe avariat però no ha estat a temps d'esquivar la víctima. A l'autobús hi viatjaven 37 alumnes de la Universitat Politècnica de València que anaven a Andorra a esquiar. Han resultat il·lesos i un cop han acabat les tasques dels serveis d'emergències, han pogut continuar el viatge.

Arran de la incidència s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

LSCT indica que amb aquesta víctima són 25 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que va de 2019.