Un conductor que va donar positiu en alcoholèmia va circular uns trenta quilòmetres en direcció contrària per l'autovia A-7. Finalment, els Mossos d'Esquadra van aconseguir interceptar-lo a l'altura del terme municipal de Mont-roig del Camp. Poc abans de les sis de la matinada, el telèfon d'emergències 112 va començar a rebre trucades de persones que circulaven per l'A-7 quan un un conductor transitava per aquesta autovia però en sentit contrari. A més, a aquelles hores hi havia una densa boira en aquesta via, el que agreujava el perill.

El primer avís rebut indicava que el conductor estava a l'altura del punt quilomètric 11,57, a la Canonja, que circulava en sentit sud però pel carril sentit nord. No obstant això, possiblement feia ja uns quilòmetres que circulava per aquesta via. Després de rebre l'avís, les patrulles dels Mossos d'Esquadra van intentar interceptar-lo, i finalment ho van aconseguir al quilòmetre 1,135, a l'altura de Mont-roig del Camp.

Els Mossos d'Esquadra li van realitzar la prova d'alcoholèmia i va donar 0,72, gairebé tres vegades superior al límit permès, fet pel qual va quedar arrestat per dos delictes contra la seguretat viària: per alcoholèmia positiva i per conducció temerària. El detingut és un home de 33 anys i veí de Vilallonga del Camp.