30 de març de 2019
30.03.2019
Diari de Girona

Colau retira del ple el cas del CAP del Raval Nord i estudiarà la nova proposta

30.03.2019 | 00:47
Colau retira del ple el cas del CAP del Raval Nord i estudiarà la nova proposta

El govern de l'alcaldessa Ada Colau va retirar de l'ordre del dia del ple de l'Ajuntament de Barcelona l'expedient per rescindir la concessió de l'antiga capella de la Misericòrdia al MACBA per poder construir en aquest espai el nou CAP Raval Nord.

Encara que va assegurar que no hi posaran «cap trava», la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, va expressar la «desconfiança» del govern municipal davant la proposta de la Generalitat de construir el futur ambulatori en un solar al costat del MACBA, propietat de la Diputació de Barcelona, conegut popularment com el «Cub».

Com li demanava tota l'oposició excepte la CUP, el govern municipal va retirar a contracor l'expedient per evitar que aquest punt fos rebutjat, la qual cosa obligaria a refer-ho i impediria tornar a portar-lo a aprovació en aquest mandat, com pretén.

De fet, el ple de l'Ajuntament de Barcelona va emplaçar Colau a facilitar la construcció del nou CAP Raval Nord al «Cub». En concret, el ple va acordar constatar la viabilitat del solar per acollir el nou ambulatori i emplaçar el govern municipal a facilitar els treballs tècnics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook