Un menor va morir ahir atropellat per un tren de Rodalies a les 10 hores entre Sabadell i Terrassa i els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident, va informar la policia catalana a Europa Press.

Segons va informar El Periódico, els Mossos investiguen les causes del decés i van interrogar dues persones que acompanyaven el menor. Fins al moment, poques dades van transcendir de la investigació policial, si bé es va determinar que no es descarta cap circumstància.

Per aquest motiu, una de les opcions que s'estudia és l'accident, ja que podria tractar-se d'un cas fortuït en el qual els joves estiguessin passejant en l'entorn ferroviari quan el tren va atropellar la víctima mortal. De moment, no està descartada cap hipòtesi. La circulació de trens de la R4 de Rodalies (línia que va de Sant Vicenç de Calders a Manresa) va quedar restablerta ahir al migdia, després que hi hagués afectacions que van superar els 30 minuts, va informar Rodalies a Twitter. A les 10.15 hores es va interrompre la circulació de trens entre les estacions de Sabadell Sud i Terrassa, a petició dels Bombers, va informar Renfe en un comunicat. El comboi havia sortit vora les 8.16 hores de l'estació de Vilafranca del Penedès i estava previst que arribés a la de Manresa a les 10.36.

A les 11.05 hores es va autoritzar la recuperació de la circulació per una de les vies del trajecte afectat, va informar Renfe.

Els usuaris dels trens afectats van ser traslladats a les estacions de Ferrocarils de la Generalitat (FGC) de Terrassa i Sabadell.