El conductor de l'accident mortal a la pista forestal d'Avinyó (Bages) no tenia carnet de conduir, segons ha pogut saber l'ACN. L'incident va deixar un mort, un ferit crític i tres més de diversa consideració, segons va informar aquest divendres el Servei Català de Trànsit.

Per causes que es desconeixen, el vehicle, de quatre places però amb cinc ocupants, quatre nois i una noia menor d'edat, va bolcar en una carretera forestal als afores de la localitat. La noia, que, segons ha pogut saber l'ACN tenia 15 anys, va perdre la vida a lloc dels fets. El conductor va resultar ferit de gravetat i va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Dos dels afectats menys greus van ser atesos al centre hospitalari Althaia de Manresa.

Segons els primers indicis, els ocupants no portarien el cinturó de seguretat cordat, malgrat que serà la investigació la que haurà de concloure-ho. Tots tenien edats compreses entre 15 i 19 anys i veïns de poblacions properes al lloc on es va produir l'accident, a la comarca del Bages.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar quatre unitats de suport avançat i dues de bàsiques per ocupar-se de les víctimes.