14 de maig de 2019
14.05.2019
Diari de Girona

Desarticulen una xarxa internacional dedicada a la producció il·legal de tabac

14.05.2019 | 00:52
Desarticulen una xarxa internacional dedicada a la producció il·legal de tabac

La Policia Nacional, en col·laboració amb l'Agència Tributària i el Ministeri de l'Interior de Bulgària, va desarticular a Catalunya una xarxa internacional de contraban i fabricació il·legal de tabac que procedia de Bulgària.

L'operació que va liderar el Cos Nacional de Policia va permetre el desmantellament de dues naus industrials que s'utilitzaven com a fàbriques il·legals, la detenció de 22 persones a Tarragona i Barcelona i la confiscació de 437.500 paquets de tabac, per valor de més de sis milions i mig d'euros. 15 dels detinguts són de nacionalitat ucraïnesa, dos són de nacionalitat búlgara, tres espanyols, un moldau i un marroquí.

L'operatiu es va saldar amb nou escorcolls a diferents propietats de Barcelona i Tarragona, incloses les dues naus industrials repletes de maquinària destinada a la fabricació de cigarrets, a més de paquets, tabac ja elaborat, cotxes d'alta gamma, diners en efectiu i abundant documentació. L'organització criminal es dedicava a transportar el tabac a granel per carretera des de Bulgària, evitant els controls duaners.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook