Les seus del PSC a Barcelona, Badalona i Solsona han aparegut aquest matí tacades amb pintura groga llançada per uns desconeguts, que han escrit: "Joc brut. Mans brutes" a la persiana del Casal Socialista Joan Reventós, seu central dels socialistes a la capital catalana.

Segons ha informat el PSC en el seu perfil de Twitter, en què ha adjuntat fotografies dels atacs, la seu central del PSC "ha estat objecte d'un atac per part d'intolerants", que han llançat globus amb pintura groga a la façana i també han escrit amb pintura verd: "Súbdits de Vox" i amb pintura negra "PSOE=Nazis feixistes".

"Seguirem defensant les nostres idees i treballant perquè tot el món pugui defensar sempre les seves des del respecte i la llibertat", han dit fonts del PSC.

De la seva banda, l'alcalde socialista de Badalona (Barcelonès), Àlex Pastor, també ha informat a través de Twitter de l'atac a l'agrupació socialista de Badalona, on han llançat contra la seva façana un cub de pintura groga.

"Els extremistes volen acovardir-nos; el que no saben és que la pintura s'esborrarà però la nostra il·lusió per construir un futur millor sense els qui ens volen seguir enfrontant permanentment", ha escrit Pastor.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha informat igualment que la seu socialista a Solsona (Solsonès) ha aparegut amb llaços grocs pintats als vidres i ha atribuït l'acció als "extremistes que es diuen garants de la democràcia".

"Ens assenyalen, però el que provoquen és que seguim i seguim per fer una societat plural i inclusiva", ha escrit Iceta al seu perfil de Twitter.