Les seus del PSC a Barcelona, Badalona i Solsona van aparàixer ahir al matí plenes de pintura groga. A la persiana del casal socialista Joan Reventós, seu de la formació a Barcelona, s'hi podien llegir diverses pintades amb els textos: «Joc brut, mans brutes», «Súbdits de Vox» i «PSOE=nazis feixistes». El partit va denunciar el que considera un «atac d'intolerants» a través del seu compte a Twitter.

«Avui el casal socialista Joan Reventós ha estat objecte d'un atac per part d'uns intolerants. Seguirem defensant les nostres idees i treballarem perquè tothom pugui defensar sempre les seves des del respecte i la llibertat», va defensat el partit. També es va referir a aquests atacs l'expresident José Montilla.

En el cas de Badalona, l'alcalde, Àlex Pastor, va qualificar els presumptes autors d'«extremistes». «El que no saben és que la pintura s'esborrarà però la nostra il·lusió per construir un futur millor sense els qui volen seguir enfrontant és permanent», va assegurar a través del seu compte a Twitter.

D'altra banda més d'un centenar de persones van protestar ahir a la tarda davant la seu del PSC a Girona, també per la suspensió dels diputats electes al Congrés espanyol.