Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de l'homicidi d'Ana María Milán, la dependenta d'una sabateria del carrer Sol i Padrís, de Sabadell, assassinada al febrer de 2007.

Segons ha informat aquest divendres la policia catalana, agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) van detenir el passat 5 de juny a un home, de 68 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, acusat de ser l'autor de l'homicidi.

Els fets es remunten a la tarda del 28 de febrer de 2007, quan els Mossos van tenir coneixement de la mort violenta de la dependenta, el cos de la qual va ser localitzat per uns clients.

El cadàver de la dona, que presentava ferides d'arma blanca, va ser trobat enmig d'un bassal de sang a la rebotiga de la sabateria.

Els Mossos d'Esquadra han treballat amb la hipòtesi que l'homicidi d'Ana María Milà va ser obra d'una única persona que va entrar a robar al local, ja que la caixa registradora va ser trobada buida.

La Fiscalia, segons les fonts, no ha sol·licitat l'ingrés a presó del detingut i la magistrada, després prendre-li declaració, ha acordat la seva llibertat provisional amb mesures cautelars, com la retirada del passaport, la prohibició de sortir del territori i compareixences setmanals en els jutjats.