Sis noies d'entre 19 i 24 anys que treballen com a models han denunciat un fotògraf barceloní per suposadament pressionar-les perquè a les sessions fotogràfiques de moda es traguessin la roba i, en alguns casos, els demanava tenir relacions sexuals o realitzar tocaments no consentits.

Segons les seves denúncies davant els Mossos d'Esquadra, el denunciat presumptament intentava que elles consumissin alcohol i drogues, o els prometia la fama perquè acceptessin les seves peticions.

L'últim cas denunciat és del maig d'aquest any, quan una jove de 19 anys va anar a l'estudi del fotògraf, d'uns 60, per a una sessió, després de la qual aquest li va insistir que havia de fer-se fotos nua si volia «protagonitzar portades de revistes importants». Ella s'hi va negar i ell la va convidar a anar a un bar per aclarir-se: allà presumptament li va demanar diversos mojitos i fins i tot abocava el contingut del seu propi got en el d'ella, després van tornar a l'estudi i ell li va oferir drogues perquè es desinhibís, però ella ho va rebutjar i va marxar.

Un altre cas és d'abril d'aquest any, quan dues models van quedar amb el fotògraf per a una sessió en roba interior, després de la qual ell les va convidar a menjar: va demanar vi encara que elles van dir que no en volien i presumptament els va fer preguntes de contingut sexual, com si eren parella o volien tenir relacions amb ell. Una de les joves denunciants d'aquest cas no es va trobar bé a causa de la beguda i es va estirar per descansar, la qual cosa ell presumptament va aprofitar per fer-li tocaments «entre les cames».