Els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir almenys cinquanta persones en una operació contra una xarxa de llauners que s'havia especialitzat en la venda de drogues de tota mena al Raval aprofitant el buit sorgit després de la desaparició dels narcopisos.

Més de mil agents dels tres cossos van participar en un ampli dispositiu al barri del Raval de Barcelona, on es van escorcollar 35 domicilis, magatzems i locals, entre ells algun restaurant, en els quals es va intervenir heroïna, cocaïna, drogues sintètiques, diners en efectiu i armes blanques, segons va destacar el cap dels Mossos a Ciutat Vella, Antoni Sànchez.

En l'operació, que continua oberta i sota secret judicial, els cossos policials van practicar cinquanta detencions, que se sumen als trenta arrestos de suposats membres de la xarxa portats a terme l'últim any a Barcelona en dispositius conjunts de Mossos i Urbana contra quinze pisos en els quals es venia droga. A més, es van efectuar 105 identificacions policials.