03 de juliol de 2019
03.07.2019
Diari de Girona

Un familiar de la víctima d'una agressió sexual a Manresa intenta agredir els acusats

La segona sessió del judici s'ha suspès per un problema familiar d'un dels advocats

03.07.2019 | 14:01

Un familiar de la menor de Manresa ha intentat agredir un dels acusats d'abusar sexualment d'ella quan sortia de l'edifici de l'Audiència de Barcelona. Aquest dimecres estava prevista la declaració de la víctima en la segona sessió del judici, però la vista s'ha acabat suspenent per un problema familiar d'un dels advocats. El familiar de la menor es trobava fora de l'edifici i, quan ha vist sortir un dels acusats, que anava tapat amb una peça de roba, s'hi ha abraonat amb la intenció d'agredir-lo. Un grup d'agents dels Mossos d'Esquadra, però, han impedit que s'hi acostés i l'ha retingut fins que l'acusat ha marxat corrent i s'ha rebaixat la tensió.

El judici va començar aquest dimarts a l'Audiència de Barcelona amb sis acusats d'abusar sexualment una menor a Manresa el 2016. Tots sis van negar haver mantingut relacions amb ella i alguns d'ells fins i tot van afirmar que no la coneixien.

Després de la suspensió de la sessió d'aquest dimecres, es preveu que el judici continuï dijous amb la compareixença de pèrits i que la declaració de la víctima se celebri dilluns.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook