Una persona ha mort i dues més han quedat ferides en un accident de trànsit ocorregut aquesta tarda a l'autopista AP-7, a l'altura de Constantí (Tarragonès).

Per causes que encara es desconeixen, dos vehicles han col·lisionat cap a les 17:42 hores al punt quilomètric 251 de l'AP-7 en sentit nord.

Com a conseqüència del xoc ha mort el conductor d'un dels cotxes, un home de nacionalitat francesa, mentre que els dos ocupants de l'altre vehicle han quedat ferits menys greus i han estat traslladats a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha apuntat que la víctima mortal no portava col·locat adequadament el cinturó de seguretat.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Arran de l'accident, els agents han desviat el trànsit cap a la sortida de Reus, cosa que ha provocat llargues retencions.

Amb la mort d'aquesta tarda ja són 83 les persones que han perdut la vida a la xarxa interurbana de les carreteres catalanes aquest 2019