El titular del jutjat número 3 de Reus va decretar presó preventiva per a tres joves acusats d'haver violat en grup una noia en un apartament de l'avinguda de la Diputació de Cambrils durant la passada revetlla de Sant Joan.

Segons un acte fet públic pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la víctima és una discjòquei que havia actuat en una discoteca del municipi veí de Salou i que després se'n va anar amb un grup de coneguts a l'apartament on van ocórrer els fets.

Allà va mantenir relacions consentides amb un noi i, posteriorment va intimar amb J.V.S. i va anar amb ell a una habitació, però una vegada dins va entrar un altre jove de 21 anys, F.A.M.C., que va deixar l'estança totalment a les fosques.

Allà, després d'una breu xerrada seguida d'un llarg silenci, la van assetjar fins que li van treure la roba i la van agredir sexualment. A l'agressió es va sumar un tercer jove de 26 anys, J.F.P.S., malgrat que la noia va demanar reiteradament que la deixessin tranquil·la i que li feien mal.

Agressió continuada

Davant les súpliques de la noia, els dos primers se'n van anar, però el tercer la va seguir agredint fins que va entrar una amiga de la víctima al dormitori i li va demanar auxili.L'amiga va aconseguir treure de l'habitació la víctima, que estava en estat de xoc, va recollir la seva roba, i totes dues se'n van anar i van denunciar el cas als Mossos d'Esquadra, que van aplicar el protocol per agressió sexual i van detenir els tres violadors.