Fa pocs dies, milers d'estudiants coneixien les notes de la selectivitat. La gran majoria que va aprovar les proves d'accés a la universitat esperen ara que es publiquin les notes de tall. La secretaria d'Universitats les farà públiques aquest divendres 12 de juliol al matí.

Diari de Girona publicarà les notes de tall tan bon punt siguin oficials en aquesta pàgina.

Consulta aquí les notes de tall

Notes del 2018

El doble grau de Física i Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va ser l'any passat la carrera amb la nota de tall més alta, un 13,352. De fet, la segona posició la va ocupar aquest mateix doble grau de la Universitat de Barcelona (UB), amb un 13,115. La tercera i quarta posició les van ocupar Medicina a la UPF-UAB i al Campus Clínic de la UB, amb un 12,840 i un 12,725 respectivament. El 67,81% dels estudiants van poder estudiar l'ensenyament que volien en el centre que havien triat en primera preferència.

En aquesta taula interactiva pots consultar totes les notes de tall de 2018. A la part superior de la mateixa hi ha la casella "Search" que permet una recerca d'un estudi o d'una universitat en concret.