La Policia Nacional ha interceptat a l'aeroport del Prat a una "mula" que ocultava mig quilo de cocaïna

L'enginy dels narcotraficants no té límit a l'hora de voler burlar els controls. Va ser detingut després de la seva arribada en un dels vols considerats calents procedent de Bogotà.

El valor de la droga intervinguda depenent de la puresa i el tall podria superar els 30.000 euros.

La descoberta la van realitzar els agents del CNP en un dels controls quotidians dels considerats vols calents que arriben a l'aeroport del Prat.

Els policies van detenir a finals de juny un ciutadà colombià procedent de Bogotà després de comprovar que tot i l'aparença d'un turista estava molt nerviós i a més, duia un perruquí de mida desproporcionada.

En procedir a la seva identificació els agents actuants van veure que sota un barret portava posat una perruca que cridava l'atenció per la seva grandària pel que van sospitar que sota la mateixa pogués amagar algun tipus de substància il·legal.

Sota el postís i aprofitant la seva alopècia van localitzar un paquet precintat perfectament adherit al seu cap i al seu interior hi van trobar una substància de color blanc, amb un pes aproximat de 503 grams, que va resultar ser cocaïna.

A l'arrestat se l'imputa un delicte contra la salut pública, i va ser posat a disposició de l'autoritat judicial competent.

Les actuacions van ser dutes a terme pel Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional de l'Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-el Prat.