Els Mossos d'Esquadra van traslladar el matí d'ahir els quatre detinguts per una presumpta violació en grup d'una menor, de 17 anys, a Manresa al lloc on suposadament van tenir lloc els fets.

La policia catalana va estar practicant ahir diverses diligències vinculades amb el cas, i preveu traslladar els arrestats davant del jutge avui, segons van informar fonts de la policia catalana.

Els investigadors van traslladar els quatre detinguts al número 17 del carrer de l'Aiguader cap a les 13 hores i hi van ser amb ells uns 30 minuts. Posteriorment, els van treure un a un de l'edifici amb la cara tapada i els van reconduir a la comissaria, on són des de la seva detenció aquest diumenge.

Barri degradat

Un comerç gairebé inexistent, la deixadesa dels espais urbans, els aldarulls, l'abandó d'algunes finques i les ocupacions il·legals són alguns dels factors que van provocar la degradació de les Escodines de Manresa, segons van explicar alguns veïns del barri, on van tenir lloc els fets. «Hi ha molts pisos desocupats, de nit fa temor, gent que es discuteix i fa basarda», va explicar una veïna.