Els Bombers de la Generalitat han continuat durant tota la nit amb les tasques d'extinció de l'incendi declarat ahir a la tarda a Capellades (Anoia), que ja ha cremat 57 hectàrees.

Un total de 175 bombers i 62 dotacions terrestres dels Bombers han treballat durant la nit i de matinada per intentar confinar la totalitat del perímetre, objectiu que no han aconseguit a causa de les dificultats del terreny, segons han indicat fonts dels Bombers, que han precisat que les tasques d'extinció es prolongaran durant tot el dia d'avui.

Amb l'arribada de la llum del dia s'han incorporat als treballs d'extinció un total de 5 mitjans aeris.

El trànsit a la carretera C-15, que va quedar tallada des de l'inici de l'incendi forestal a mitja tarda d'ahir, ja ha estat restablert.

Precisament, l'accident d'un vehicle en aquesta carretera i el seu posterior incendi hauria provocat que les flames s'hagin propagat a la vegetació existent al costat de la via i que s'estenguessin pel terme municipal de Capellades.

L'incendi també va obligar a tallar ahir la línia R-6 dels Ferrocarrils de la Generalitat entre Capellades i Igualada, si bé aquest matí el servei s'ha iniciat amb normalitat.

A causa del foc no ha calgut desallotjar a cap veí de les seves cases i tampoc no ha calgut lamentar danys personals, llevat d'un bomber que ha quedat ferit de caràcter molt lleu.