Els Bombers van localitzar ahir en un barranc en una zona de difícil accés el cadàver d'un menor de 14 anys a qui buscaven des d'ahir a la nit després que els seus pares denunciessin la seva desaparició en no trobar-lo al càmping d'Espot (Pallars Sobirà) en el qual estaven de vacances.

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, la recerca del noi es va iniciar a les 20.21 hores de dijous a la nit, quan els pares, de nacionalitat holandesa, van notificar la desaparició del seu fill, a qui no van trobar al càmping quan van tornar d'una excursió per la muntanya. Els equips de rescat van intentar localitzar sense èxit el menor fins a les 4 de la matinada i aquest matí han reprès el dispositiu de recerca, amb l'ajuda d'un helicòpter.

Finalment va ser l'helicòpter el que ha permès localitzar el cadàver del menor al fons d'un barranc en una zona de difícil accés, i per rescatar-lo es va haver de mobilitzar la unitat d'intervenció de muntanya dels Mossos d'Esquadra en tasques de policia judicial.