Efectius dels Mossos d'Esquadra han detingut en les últimes hores a Barcelona dos menors i un jove de 18 anys com a presumptes autors de dos robatoris amb intimidació amb una navalla, segons van informar fonts del cos.

Cap a les 18.50 hores de divenders, al districte de Sant Andreu, van ser detinguts dos menors que havien robat el mòbil a un altre menor, al qual van intimidar amb una navalla i van sortir corrent.

Un mosso, que va veure els joves quan corrien, va localitzar la víctima, que li va explicar el que acabava de passar. Amb el suport d'altres patrulles, diferents agents van localitzar els menors quan entraven en un domicili, van recuperar el mòbil i van detenir-los.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada d'aquest dissabte al districte de Ciutat Vella de Barcelona un jove de 18 anys per, presumptament, intentar robar a una persona a la qual hauria intimidat també amb una navalla.

Agents antidisturbis de la Brigada Mòbil (Brimo) del dispositiu de reforç de la seguretat al Front Marítim van arrestar a les 4.14 hores el sospitós, segons va informar la policia catalana. El jove va quedar arrestat com a presumpte autor d'un robatori amb intimidació, després d'intentar sostreure objectes a la víctima.

Detenció per un incendi

A més, els Mossos d'Esquadra van detenir un home presumptament implicat en l'incendi intencionat en unes barraques del barri del Poblenou de Barcelona, en què dues persones van quedar ferides de gravetat.

Segons va informar aquest dissabte la policia catalana, el detingut és un home de 24 anys d'edat, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, lesions i danys.

Al llarg de la matinada de dimecres passat es va produir un incendi intencionat en unes barraques del barri de Poblenou i, com a conseqüència d'aquest, dues persones que estaven dormint al lloc van quedar ferides greus i van haver de ser traslladades a l'hospital Vall d'Hebron.

Els Mossos van informar que «la investigació inicial ja va apuntar que els autors de l'incendi serien persones conegudes de les víctimes amb les quals haurien tingut una discussió prèvia» i que el detingut és «originari de la mateixa zona que les víctimes».

El sospitós, que té antecedents per delictes contra el patrimoni, va ser detingut la passada matinada al barri barceloní de Sants-Montjuïc i passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la capi