L'ambaixador de l'Afganistan a Espanya va ser víctima ahir a la nit d'un atracament amb violència a Barcelona, on un grup de joves el van envoltar i van tirar a terra per robar-li el rellotge.

El succés va ocórrer cap a les 21.45 hores a la Via Laietana, prop de la cèntrica estació de Metro de Sant Jaume, a Ciutat Vella, quan cinc joves van assaltar el diplomàtic per treure-li el rellotge de luxe que duia, segons han explicat a Efe fonts coneixedores dels fets.

La víctima va caure a terra i va patir algunes esgarrinxades, segons ha indicat a Efe un portaveu dels Mossos d'Esquadra, que treballen ara per intentar identificar els autors del robatori.

Es tracta del segon robatori violent que pateix darrerament a Barcelona un alt càrrec estranger.

El mes de juny passat, la vicepresidenta de la Comissió Presidencial de Cultura per a Àsia de Corea del Sud va morir a la capital catalana com a conseqüència de les greus ferides que va patir després de ser víctima d'un intent de robatori de la bossa pel mètode de l'estrebada.

Els Mossos d'Esquadra també han informat que ahir a la nit una turista d'avançada edat va quedar ferida a Ciutat Vella quan un lladre li va robar la cadena d'una tirada i la va tirar a terra.

Segons la Cadena Ser, la víctima tenia 91 anys i va haver de ser atesa pels serveis mèdics, que li van donar punts de sutura al cap i en una mà.