L'home de 45 anys que ha estat detingut sota l'acusació d'abusos sexuals pels tocaments i vexacions que va denunciar una reportera que ahir cobria la diada castellera de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), és un mosso d'esquadra.

Segons que ha informat a Efe la policia catalana, el detingut és un agent dels Mossos d'Esquadra que es trobava fora de servei en el moment dels fets i que pertany a una colla castellera que participava en la diada de Sant Fèlix.

L'agent, adscrit a una comissaria de la zona del Penedès, va ser arrestat ahir després que la jove interposés una denuncia en comissaria i identifiqués l'autor dels tocaments i les vexacions.

La reportera va denunciar que, quan estava cobrint la diada castellera de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès, va ser víctima d'assetjament sexual, ja que diverses persones la van grapejar per fer-se fotografies amb ella sense el seu permís i posteriorment va acudir un casteller que la va agafar per la cintura, li va fer tocaments i la va vexar.

El detingut ha passat avui a disposició del jutjat de Vilafranca del Penedès, acusat d'un delicte d'abusos sexuals, mentre que els Mossos d'Esquadra obriran un procediment intern per expedientar-ho.