21 de setembre de 2019
21.09.2019
Diari de Girona

Els Mossos busquen un violador que capta les víctimes amb un anunci de feina

L'individu utilitza un portal d'anuncis per oferir treballs de neteja i així contactar possibles víctimes

21.09.2019 | 17:30
Els Mossos busquen un violador que capta les víctimes amb un anunci de feina

Els Mossos d'Esquadra busquen a un agressor sexual que capta les seves víctimes, els passats dies 12 i 16 de setembre a Molins de Rei i el Papiol (Baix Llobregat), a través d'anuncis d'internet, en què els oferia una feina de neteja.

Segons ha informat aquest dissabte la Cadena SER, aquesta persona va citar a les dones en estacions de tren i, posteriorment, les va portar amb cotxe fins a una zona aïllada, on les va agredir i els va robar les seves pertinences i el telèfon mòbil.

L'individu utilitza un portal d'anuncis per oferir treballs de neteja i així contactar possibles víctimes.

El primer dels successos dels quals la policia té constància va ocórrer el dia 12, quan l'home va citar una noia a l'estació de tren del Papiol per parlar d'una suposada oferta de feina.

La va fer pujar al seu cotxe i la va portar fins a l'aparcament d'un restaurant, on li va dir que si volia obtenir la feina havia de mantenir relacions sexuals amb ell.
La jove, de 20 anys, es va negar i va aconseguir fugir, encara que l'home es va quedar amb la seva bossa i el seu telèfon mòbil.

D'una altra banda, el passat dia 16, va citar una altra noia interessada per l'anunci a l'estació de Rubí (Vallès Occidental), a les quatre de la tarda i, posteriorment, li va dir que pugés al seu cotxe amb l'excusa d'ensenyar-li on treballaria.
Van arribar fins al polígon de Can Rabella de Molins de Rei, molt prop del cementiri i darrere d'una fàbrica, on va violar la jove, de 18 anys d'edat, i li va robar la bossa i el telèfon mòbil, amb el que no va poder alertar sobre el que li va succeir fins que va trobar a un vigilant privat d'una empresa de la zona.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud, que mantenen en secret el cas, busquen dades per intentar identificar a l'individu, a través d'imatges, possibles testimonis, de la pàgina web en la que va posar l'anunci o per la descripció feta per les mateixes víctimes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook