L'incendi d'un camió cisterna a la C16 a Terrassa (Vallès Occidental) que transportaven milers de litres de combustible ha obligat a tallar les autovies C-17 i C-58 i la via fèrria i, encara que no ha causat ferits, està provocant una gran columna de fum.

Els Bombers de la Generalitat han informat que el camió cisterna, que es troba totalment en flames i el conductor del qual n'ha sortit il·lès, disposava de quatre compartiments en els quals transportava 20.000 litres de gasolina i més de 15.000 litres de gasoil, i en un d'ells s'ha produït una explosió, encara que es desconeix de moment si abans o després de l'inici del foc.

L'incendi ha obligat així mateix Protecció Civil a activar el Pla Transcat per accidents en el transport de matèries perilloses, i a tallar la circulació ferroviària i el trànsit per les autovies C-16 i C-17, ja que el foc ha arribat a la vegetació de la mitjana de la via.

Un bomber que era fora de servei al seu cotxe privat ha organitzat en un primer moment els conductors dels vehicles que circulaven pels voltants del foc i els ha posat fora de perill.

La columna de fum causada per l'incendi és de grans dimensions i ha obligat així mateix la Policia Local de Terrassa a anar a un col·legi situat als voltants per recomanar als responsables que tanquessin les finestres i es quedessin al seu interior.

Catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat participen en les tasques d'extinció de foc.