05 de octubre de 2019
05.10.2019
Diari de Girona

Ajornen el judici a membres de la Mesa del Parlament

Els advocats de dos dels imputats tenien fixades prèviament altres vistes per als dies 19 a 22 de novembre

05.10.2019 | 00:14
Ajornen el judici a membres de la Mesa del Parlament

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ajornat el judici als membres sobiranistes de la Mesa del Parlament i d'una exdiputada de la CUP, que havia de començar el 19 de novembre, ja que dos dels lletrats de la defensa tenien prèviament fixades altres vistes per a aquells dies. La sala civil i penal d'aquest tribunal va acordar suspendre la data del judici, que s'havia de celebrar entre els dies 19 i 22 de novembre, després de rebre la documentació de dos lletrats de la defensa sobre la coincidència amb d'altres judicis.

La sala civil i penal del TSJC va convocar tots els advocats d'aquest cas a una reunió divendres que ve per fixar una nova data per al judici, en la qual tots els advocats hauran de presentar les seves respectives agendes per evitar noves suspensions.

En concret, els lletrats que tenien agendats altres judicis prèviament són els d'Anna Simó i Joan Josep Nuet, tots dos membres de la Mesa del Parlament a l'anterior legislatura. Els exmembres de la Mesa seran jutjats acusats d'un delicte continuat de desobediència al Constitucional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook