Accident aeri amb dos morts al Penedès. Els dos ocupants d'una avioneta van morir dijous al vespre en estavellar-se amb l'aparell al municipi de Bonastre. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'aparell havia sortit de l'aeroport de Sabadell i havia d'aterrar al de Reus.

Era un vol en pràctiques i les víctimes són l'alumne, de 27 anys, i el seu instructor, de 40. Segons ha explicat Miquel Tripiana, responsable de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos, l'avís es va produir a les 20.56 hores a través del centre de control d'Aena, que havia perdut la comunicació amb el vol.

Es van activar llavors els Bombers i Salvament Marítim, per si l'aparell havia caigut al mar. Els primers van localitzar l'avioneta a les 22.47 al mur perimetral de la finca.

Durant tot el matí de divendres, agents d'investigació dels Mossos d'Esquadra han treballat a la zona on s'ha accidentat l'avioneta per recollir proves i poder així identificar les causes de l'accident.

Segons ha explicat Tripiana, la policia treballa amb diferents línies d'investigació obertes "sense descartar-ne cap", ja que la investigació està en una fase "molt inicial", ha dit.