Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a Tarragona presumptament a mans de la seva filla, que va ingressar en un centre psiquiàtric per ordre judicial, van informar a Europa Press fonts properes al cas.

La matinada de dimarts, a les 01.04 hores, els Mossos van ser alertats de la mort d'una dona al seu domicili al carrer Felip Pedrell. Diverses patrulles policials i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van acudir a l'habitatge, on van localitzar el cadàver de la víctima, de 60 anys, que presentava ferides d'arma blanca.

La presumpta agressora convivia amb la víctima i tenia diagnosticada una malaltia mental, segons fonts coneixedores. Els Mossos la van portar a un centre hospitalari després de localitzar-la al domicili i allà va estar custodiada, encara que no detinguda, fins que el jutge va dictaminar el seu ingrés en un centre. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos va obrir una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. El jutjat d'instrucció 1 de Tarragona, en funcions de guàrdia, es va desplaçar ahir a la matinada fins al domicili de la dona per poder procedir a l'aixecament de cadàver.