El conductor d'un automòbil ha mort aquest dimecres a la tarda en un xoc frontal entre dos vehicles al quilòmetre 49 de la carretera C-16, en terme municipal de Manresa.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), els serveis d'emergències han rebut l'avís de l'accident de trànsit cap a un quart de set. S'hi indicava que dos cotxes havien impactat de cara i que els dos conductors havien quedat atrapats dins dels vehicles. Quan han arribat al lloc dels fets han comprovat que un dels conductors havia mort. Els Bombers han hagut de fer tasques d'excarceració per rescatar l'altre conductor. Pel que fa a les afectacions al trànsit, ha calgut tallar la carretera en sentit sud i s'han establert desviaments cap a la C-16c.

També segons ha informat l'SCT, i atenent a les primeres informacions que es tenen sobre el sinistre, el conductor que ha mort no hauria estat el qui hauria envaït el carril contrari.

Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers i dues del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat al lloc de l'accident.