31 de octubre de 2019
31.10.2019
Diari de Girona

Comandaments dels Mossos donen suport a Buch i critiquen l'oportunisme d'alguns representants polítics

L'animen a depurar les responsabilitats que correspongui" en les actuacions policials que estiguin fora dels protocols

31.10.2019 | 18:14
Miquel Buch (a l'esquerra), en una reunió al departament d'Interior

L'associació de comandaments dels Mossos d'Esquadra Copcat ha agraït aquest dijous al conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, el suport que ha donat a les actuacions del cos i ha criticat "l'oportunisme i la irresponsabilitat que han demostrat alguns representants polítics".

En una carta al conseller, Copcat ha qualificat d'incondicional el suport del conseller, i han agraït que ho faci tot i les "dificultats que li han plantejat diferents representants institucionals i polítics, fins i tot el seu propi partit".

També han criticat l'"atac constant dels mitjans de comunicació" durant els aldarulls en les protestes després de la publicació de la sentència de l'1-O.

Copcat ha afirmat que tenen "constància del seu repetit suport a les actuacions policials" i han expressat a Buch el seu agraïment per reconèixer la professionalitat dels Mossos d'Esquadra.

A més, l'han animat a "depurar les responsabilitats que correspongui" en les actuacions policials que estiguin fora dels protocols i la legalitat per mantenir el prestigi de la policia catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook