Un vigilant del tramvia i el gos que l'acompanyava van ser apunyalats ahir diumenge per un jove que intentava viatjar en aquest mitjà de transport sense validar el bitllet, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Cap a les 17.30 hores, el vigilant va observar com el jove va accedir al tramvia sense pagar el bitllet i, al demanar-li que ho fes, es va desencadenar una violenta discussió i l'agressió, ha informat l'operador del tramvia, el TRAM.

El jove havia pujat al tramvia a la parada de Glòries amb quatre dones i un nen, que el van convèncer perquè validés el seu bitllet, encara que no van poder evitar que el jove mantingués una actitud violenta cap al vigilant, amb qui va estar discutint en to amenaçador .

Quan van arribar a la parada de Can Jaumandreu, l'agressor es va baixar del vagó però, abans que es tanquessin les portes, va tornar a entrar-hi amb un ganivet i va agredir el vigilant, perforant-li la mà, i al gos, ferint-li al cap.

El vigilant, que no va poder detenir l'atacant, que va aconseguir fugir, va requerir d'assistència mèdica i va rebre 13 punts de sutura, mentre que al gos li van haver de posar unes grapes al cap.

El treballador del tramvia ja ha posat una denúncia i els Mossos d'Esquadra treballen en la identificació de l'agressor.