La Policia Nacional ha confiscat 631 quilos de metamfetamina a Badalona i es tracta de la quantitat més gran d'aquesta droga que s'ha confiscat a Espanya fins ara. Estava amagada en 26 caixes de cartró en una nau industrial. El cos policial va explicar que l'operació es va fer a principis de novembre en el marc de la investigació, coordinada amb l'Europol, d'un grup que comprava, emmagatzemava i venia metamfetamina a diversos països d'Europa.

El grup tenia un pis franc a Badalona, des d'on es desplaçava a diversos ports d'Espanya per descarregar la droga i traslladar-la a una nau industrial per emmagatzemar-la, i des d'allà la subministraven al mercat negre europeu.

Arran de l'operació, la policia ha detingut dues persones a Espanya i quatre més en altres països de la Unió Europea, i la investigació continua oberta i sota secret de sumari.

La investigació va començar el 2018 quan es va detectar que a Espanya hi havia grups que emmagatzemaven i transportaven grans quantitats de droga des de diversos ports, i van trobar que un d'aquests grups tenia un pis franc a Badalona. Els agents van trobar els 631 quilos de droga en un magatzem d'un polígon industrial, repartits en 26 caixes de cartró, amb uns 40 paquets a cadascuna.

La policia també ha escorcollat el pis de Badalona, del qual ha intervingut material informàtic i diversos documents per aportar-los a la investigació.