Un home ha matat la seva parella al Prat de Llobregat i s'ha entregat després a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del municipi, segons han confirmat a l'ACN fonts policials. L'autor de l'homicidi, un home de 44 anys, s'ha lliurat voluntàriament quan ja s'havia localitzat el cadàver de la dona amb signes de violència aquest dilluns al matí en un pis del carrer Barcelona.

No hi ha antecedents judicials de violència entre la parella ni cap denúncia, però la dona rebia atenció jurídica i psicològica des de l'estiu per part del Servei Municipal d'Informació i Atenció a les Dones, segons han explicat a l'ACN fonts municipals. També havia estat atesa pels serveis d'Acció Social i pels Mossos d'Esquadra.

La jutgessa ha requerit la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) perquè s'ocupi dels fills de la parella, que són menors.

La Policia Local ha alertat els Mossos de la troballa del cos cap a les 10 hores. Hores després s'ha entregat l'home a la comissaria del municipi. El jutjat del Prat en funcions de guàrdia ha aixecat el cadàver