12 de desembre de 2019
12.12.2019
Diari de Girona

Mor un jove en una baralla al centre de Barcelona

Un altre jove li hauria clavat un ganivet al coll i hauria fugit

12.12.2019 | 20:25
Mor un jove en una baralla al centre de Barcelona

Una baralla entre dos joves al Pou de la Figuera, popularment conegut amb el sobrenom de Forat de la Vergonya, ha acabat en un apunyalament mortal. Un d'ells li ha clavat a l'altre un ganivet al coll i ha fugit. Veïns han tractat sense èxit de mantenir-lo amb vida abans que arribés l'ambulància. Els fets han passat cap a les 16.30 hores.

Els Mossos d'Esquadra han acordonat la plaça, cobert i protegit el seu cos amb una manta tèrmica i lones, i han començat a interrogar testimonis de la baralla per aconseguir una primera descripció del jove a què busquen.

Els veïns s'han apuntat a la plaça i expliquen que la víctima tenia 19 anys i era algú que freqüentava aquest parc gairebé cada dia. Sobre el presumpte agressor no diuen res, tret que és molt jove. Tots dos són d'origen magribí.

Les primeres persones que han acudit a socórrer la víctima han estat una veïna i un treballador de Barcelona Neta que disposava d'una farmaciola al seu vehicle.

Agents de la Guàrdia Urbana han trobat en un dels parterres un ganivet de grans dimensions que podria ser l'arma que ha utilitzat l'homicida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook