Els dos quarts premis van deixar més de deu milions d'euros a Catalunya. Així, el 49797 va deixar 6.220.000 euros al centre comercial d'Abrera (Barcelona) -amb 30 sèries- i Tortosa (Tarragona) -amb 1,1 sèries. Paral·lelament, el 41710 va deixar quatre milions després de recaure en dues administracions de Barcelona -amb tres sèries venudes en total- i una de Badalona -16 sèries- que va distribuir 3,4 milions de la mà d'un venedor de loteria que s'ha estrenat recentment en l'ofici després d'estar a l'atur.

L'últim dels premis principals a sortir va ser el segon quart, el 49797, a un quart de dues del migdia, que va deixar 20 milions a Pelayos de la Presa (Madrid) i més de cinc al municipi de Cuntis (Pontevedra ), però també es va vendre a altres llocs, com Oviedo, Benasc (Osca), Albacete o la Manga del Mar Menor (Múrcia).

Els dècims de l'altre quart, el 41710, van viatjar per diferents localitats espanyoles. Els 26 milions d'euros que va deixar a Utrera (Sevilla) el número del seu codi postal es van vendre, en la seva gran majoria, en dècims solts des del passat agost entre els veïns de la vila. També a Madrid, Alacant, Jerez de la Frontera (Cadis), Torrejón de Ardoz (Madrid), Màlaga, Múrcia i Cullera (València).

Un bar amb vint anys d'antiguitat a Pelayos de la Presa va ser un dels responsables de repartir el quart premi de loteria de Nadal amb el número 41710. Segons va explicar el propietari, Jesús Crespo, van repartir un número amb el quart premi a més de 20.000 euros en paperetes de 10 euros. «Tot i que havia repartit alguns premis petits, mai un dels grossos», va assenyalar Crespo. El propietari va dir que estava «molt content» amb l'arribada dels guanyadors del premi. En la mateixa línia, va apuntar que en ser un municipi molt petit a «gairebé tots els ha tocat alguna cosa».