Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 27 anys d'edat acusat de matar la seva dona, de 28, i la seva filla, de 3 anys, a casa d'Esplugues de Llobregat (Barcelona), en el primer crim masclista de 2020 a Catalunya.

Segons ha informat la policia catalana, el doble homicidi ha passat cap a les 06:10 hores d'avui, festivitat de Reis, quan l'home, de nacionalitat espanyola i veí d'Esplugues, ha matat la seva dona i la seva filla a l'interior de domicili familiar.

Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat, al costat de la Policia Local d'Esplugues, a l'habitatge, on han detingut el suposat autor del doble crim.

Al lloc també s'han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han confirmat la mort de la dona del detingut i de la filla, que segons fonts pròximes a la investigació tenia 3 anys d'edat.

El detingut passarà en els pròxims dies a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Esplugues de Llobregat (Barcelona).

La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud de Barcelona ha obert una investigació per determinar les causes d'aquest doble homicidi, en el primer crim de violència masclista a Catalunya el 2020.