El temporal Gloria ha deixat fins aquest dijous tres morts a Catalunya, i un desaparegut, ha explicat el conseller de l'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, en roda de premsa després de presidir la reunió del comitè tècnic de seguiment del temporal.

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat han trobat entre les 11.45 i les 13.30 hores el cadàver d'un home surant a la riera del riu Anoia a Jorba, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat el seu equip de suport psicològic per atendre els familiars. Poc després de les 16 hores, els Mossos han localitzat dins del seu vehicle un home extraviat d'una persona a Cabacés des d'aquest matí.

Protecció Civil de la Generalitat va explicar dimecres que va trobar el cadàver d'un home de 69 anys, que va caure al mar a la zona del Port de PalamósPort de Palamós i va ser la primera víctima mortal del temporal a Catalunya.

També s'ha trobat aquest dijous el cos sense identificar d'una dona a la platja del Prat de Llobregat i s'investiguen les causes de la mort, que no s'ha confirmat que estiguin vinculades al temporal, han explicat fonts de la Guàrdia Civil a Europa Press.

A més, es manté activa la recerca d'una persona que va desaparèixer dilluns a Palamós, en què participen les unitats subaqüàtica dels Mossos.

Durant el matí d'aquest dijous els Bombers han dut a terme diversos serveis de rescat de persones, totes il·leses, amb vehicles atrapats a l'aigua als Plans de Sió (Lleida), Cambrils (Tarragona), Sant Julià del Llor i Bonmatí.