Unes 300 persones es concentren aquest dilluns a la tarda a les portes del Parlament de Catalunya per donar suport al president de la Generalitat, Quim Torra, després que la Mesa hagi decidit acatar l'ordre de la Junta Electoral Central (JEC) i retirar-li l'acta de diputat, malgrat que la inhabilitació per desobediència sentenciada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya continua sense ser ferma pendent del recurs davant del Tribunal Suprem. Els manifestants no poden acostar-se a l'edifici de la cambra catalana pel cordó de Mossos d'Esquadra i de tanques de seguretat que els en separen. Hi ha hagut alguna escena de tensió que de moment no ha anat a més.

Minuts més tard, una cinquantena d'aquestes 300 persones s'han desplaçat cap a la plaça Urquinaona de Barcelona un cop el ple s'ha suspès.

Durant el recorregut s'han registrat alguns incidents, han cremat tres o quatre contenidors i n'han tirat a terra cap al mig del carrer una vintena més. A l'altura d'Arc de Triomf, algun dels manifestants ha llançat pedres a un cotxe de la Guàrdia Urbana. Un cop a plaça Urquinaona també hi ha hagut llançament d'objectes contra els Mossos. Els concentrats a la plaça són persones majoritàriament jove, molts amb la cara tapada.