29 de gener de 2020
29.01.2020

Mireia Boya (CUP) revela que pateix esclerosi múltiple

L'exdiputada ho explica en un llibre on també dona detalls de l'assetjament que va patir per part d'un membre de la direcció cupaire

29.01.2020 | 15:51
Mireia Boya | EP

L'exdiputada de la CUP Mireia Boya ha revelat que pateix esclerosi múltiple. Ho explica en el llibre 'Trencar el silenci' i també en una entrevista que avui ha donat a RAC1. Fa un any i mig que pateix la malaltia i assegura que viu amb la incertesa de no saber quan tindrà el proper brot.

Retirada de la política activa, explica que ara porta una vida més tranquil·la i que en el llibre que ara treu al mercat mostra el seu pas pel Parlament, però també de temes molt personals.

En aquest sentit, revela el cas d'assetjament psicològic que va patir per part d'un membre del secretariat nacional de la CUP i lamenta que la formació no prengués mesures contra ell. "En una reunió amb antics membres del Secretariat Nacional, on ell hi era i a mi se'm va adormir la llengua. Vaig marxar perquè era incapaç de parlar i la reacció física va ser vomitar. És una reacció física que indica que no pots més", ha explicat a RAC1.

En el llibre també parla sobre la mort de la seva mare o de la necessitat de despenalitzar l'eutenàsia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook