La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra van escorcollar la seu de la productora Triacom, dirigida per l'exgerent de TV3 Oriol Carbó, investigat per l'Audiència Nacional en el cas del 3% per haver pagat suposadament 750.000 euros per actes electorals de CDC amb càrrec a programes de la cadena. Els agents de tots dos cossos van participar en l'escorcoll en el marc d'una investigació liderada per l'Audiència Nacional.

Carbó va comparèixer el 10 de setembre del 2019 davant del jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata com a imputat pels delictes d'organització criminal, suborn, falsedat documental i finançament il·legal de partits polítics, tot i que va rebutjar contestar a les preguntes de les parts.

El jutge considera que hi ha indicis que Carbó va poder seguir «les instruccions específiques» de l'exconseller de Justícia Germà Gordó per abonar actes de la campanya de CDC del 2010 mitjançant la productora Triacom, que suposadament els va incloure en programes que aquesta productora estava realitzant per a la cadena. De fet, la seva imputació es va derivar de la declaració de l'amo de l'empresa audiovisual Hispart, Juan Manuel Parra, que va realitzar treballs per al partit relatius a la campanya del 2010 i contra qui un jutjat segueix un procediment per delicte fiscal.

Parra, condemnat en el cas Palau -que va destapar el finançament irregular de CDC-, va revelar que li van pagar actes de CDC amb càrrec a dos programes de TV3 produïts per Triacom, seguint ordres de Gordó i a través de Carbó, i va lliurar més d'un DVD amb la gravació d'una reunió que va mantenir amb l'exconseller.

De la Mata calcula que la quantitat pagada per Triacom, la productora de Carbó, a Hispart, l'empresa de Parra, i «en benefici de CDC» podria pujar a uns 750.000 euros. El jutge creu que Gordó va donar «instruccions expresses i directes» a l'exgerent de com fer el pagament irregular amb diners de TV3 i la manera en què havien de ser les factures falses per camuflar-les, mentre que Carbó presumptament li va dir a Parra «com preparar les factures que Hispart havia de girar a Triacom, la seva periodicitat i el concepte» de cadascuna.