Nova agressió homòfoba a Barcelona. Un parella gai va patir la matinada de dissabte insults i un cop de puny al districte de Gràcia per part de cinc individus. L'incident es va produir pels voltants de les sis del matí al carrer de Bonavista, a tocar dels Jardinets de Gràcia, quan els dos nois es disposaven a agafar un taxi per desplaçar-se a l'aeroport. Cinc persones van començar a increpar-los al crit de «maricons» i van colpejar un d'ells al llavi, cosa que li va ocasionar una ferida.

L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) va condemnar l'atac i es va posar a disposició dels agredits. «Es torna a repetir el patró i es torna a repetir la impunitat. Treballem per donar atenció a les víctimes i comunicarem els fets a l'Ajuntament de Barcelona», va piular l'OCH.

L'Observatori Contra l'Homofòbia apunta que ja són 23 les agressions d'aquest tipus a Catalunya. «Insuportable aquest creixement de la violència vers les persones LGTBI. Cal contundència vers aquesta xacra», va afirmar el president de l'entitat, Eugeni Rodríguez.

Segons va explicar un amic de la parella a Twitter, els dos joves agredits van poder agafar l'avió i viatjar fins a Granada, on van passar un reconeixement mèdic. Amb l'informe de lesions està previst que un cop tornin a Catalunya interposin una denúncia davant els Mossos d'Esquadra. El regidor de Drets de Ciutadania de Barcelona i responsable de l'Oficina per a la No Discriminació, Marc Serra, va expressar el «rebuig i condemna» de l'Ajuntament a l'agressió.