Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un clan familiar que distribuïa cocaïna a l'Hospitalet de Llobregat. Han detingut dos homes i denunciat dues dones per per presumptes delictes contra la salut pública i integració en grup criminal. Els implicats, amb edats compreses entre els 28 i els 60 anys, de nacionalitat dominicana, paraguaiana i espanyola, residien a l'Hospitalet.

La investigació es va iniciar durant l'estiu de 2019 quan els investigadors de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van tenir coneixement que es podria estar traficant amb cocaïna en un domicili del barri de Can Serra. Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van identificar un home que realitzava contactes esporàdics amb possibles consumidors .

Els investigadors van aconseguir determinar que la persona investigada subministrava dosis de cocaïna, de diferents qualitats, al seu habitatge i que inclús aquest es desplaçava als domicilis dels consumidors a fer les entregues en patinet, per tal de dificultar les tasques d'investigació.

Així mateix, també van aconseguir determinar que l'home utilitzava una sastreria per rebre als consumidors i que la persona que regentava el negoci, un familiar de l'investigat, col·laborava en l'activitat delictiva.

Finalment, durant la primera setmana del mes de febrer, els agents van efectuar dues entrades i registres, al domicili del principal investigat i a l'establiment comercial. Els agents van localitzar una vuitantena de dosis de cocaïna preparades per a la seva distribució, cocaïna en altres formats sense adulterar i també diversos quilos de substàncies utilitzades per a l'adulteració i confecció de les dosis.

Els agents van detenir el principal sospitós i el familiar que regentava la sastreria com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. També van denunciar dues dones que havien participat de manera activa per tal d'assegurar l'activitat delictiva.

Els detinguts van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de l'Hospitalet de Llobregat, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.