Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Premià de Mar (Maresme) per maltractar el seu gos fins a matar-lo, i que, en el moment de la detenció, ha agredit els agents de la policia clavant-los puntades de peu, segons informa el cos aquest dimecres.

Agents dels Mossos de la comissaria de Premià amb altres de la policia local han detingut aquesta matinada un home, de 23 anys d'edat, nacionalitat espanyola i veí d'aquesta localitat, com a presumpte autor d'un delicte de maltractament animal domèstic amb resultat de mort i d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

Els fets han passat aquest dimecres, poc després de la mitjanit, quan s'han rebut diversos avisos de diversos testimonis que escoltaven cops a l'interior d'un pis al casc antic de Premià de Mar.

Els agents, quan han arribat, han intentat sense èxit que l'home obrís la porta del pis, mentre escoltaven com l'animal gemegava.

Davant d'aquesta negativa, els agents han accedit finalment a l'habitatge a través d'una finestra, moment en el qual el detingut s'ha abalançat sobre ells, clavant-los puntades de peu i intentant mossegar-los.

Després de l'arrest, han portat el gos a veterinari de guàrdia de la protectora d'animals d'Argentona (Maresme), però ha mort poc després a causa de les lesions.

L'home passarà a disposició judicial les pròximes hores al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Mataró (Maresme).