La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, ha descartat aquest dijous que la suspensió del Mobile World Congress de Barcelona es degui a alguna alerta sanitària per coronavirus a Espanya i ha al·ludit a "altres raons" que haurien propiciat la seva cancel·lació, però que no ha especificat.

"No és per cap alerta sanitària al nostre país, que estem en una situació de resposta molt bona", ha dit en declaracions als periodistes abans d'assistir a un esmorzar informatiu amb la presidenta de la Rioja, Concepción Andreu.

Calvo ha al·ludit a "altres raons" que haurien pogut determinar la cancel·lació del congrés, decisió que es va anunciar aquest dimecres a causa de les importants anul·lacions per part de les empreses, però no es deu a "raons sanitàries" ja que la situació d'Espanya està "francament controlada".

La també ministra de Presidència i Relacions amb les Corts ha recalcat que els dos casos de coronavirus a Espanya presenten una evolució "molt positiva" i ha destacat que els espanyols en situació de quarantena sortiran aquest dijous de l'hospital Gómez Ulla després de superar els 14 dies de quarantena.